Beeld © ANP

Chantal Janzen doet geen oog dicht op vakantieadres

2 augustus 2022 14:06

Chantal Janzen (43) geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar gezin. Toch blijkt het niet alleen maar genieten te zijn: in haar Instagram Stories laat Chantal namelijk weten dat ze geen oog dicht doet vanwege de slechte bedden.

"Plus geblaf van de 4 herdershonden van het huis naast ons"

De presentatrice plaatste verschillende Instagram Stories op een nogal laat tijdstip en laat direct weten waarom ze nog niet ligt te tukken. 'Mocht er trouwens iemand denken 'Goh Sjetal, nog laat wakker', dan is dat omdat ik op een spijkerbed lig. Of op een cementen plaat.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer bekent: 'Stiekeme crush op Chantal Janzen'

Helaas voor Chantal blijft het niet bij een oncomfortabel bed. Als een volger haar laat weten dat ze last heeft van een snurkende partner, is dat voor de presentatrice een 'feest' der herkenning. 'Wat jij schrijft is nu net ook naast mij gestart.' En dan blijkt het hek pas écht van de dam, want Chantal laat weten dat ze er nog een stoorzender bij hebben. 'Plus geblaf van de 4 herdershonden van het huis naast ons.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen over 'wrijving' met Linda en Wendy: 'Niet zo gek'

Behalve het slaapgebrek heeft Chantal gelukkig genoeg dingen om wél blij van te worden. Zo werd onlangs bekend gemaakt dat haar bonusdochter in verwachting is van haar eerste kindje:

Bonusdochter Chantal Janzen zwanger: 'De afstand is lastig'

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!