Tjitske Reidinga en Vincent Croiset Beeld © ANP

Vincent Croiset ging door heftige tijd na scheiding Tjitske Reidinga

2 augustus 2022 14:50

Er bestaat geen enkele twijfel over: Tina de Bruin (46) is de grote liefde van Vincent Croiset (50). Toch was hij niet altijd zo gelukkig in zijn relaties. De acteur was in het verleden getrouwd met Tjitske Reidinga (50). Hun scheiding in 2014 hakte er bij Vincent goed is, vertelt hij in 'Beau Monde'.

"Ik moest mezelf na de scheiding nogal hervinden", deelt hij in het blad. De breuk bleef niet privé en werd ook door de media opgepakt. "Dat was best heftig", vertelt hij over die tijd. "Achteraf denk ik: misschien had ik eerder professionele hulp moeten zoeken. Dat heb ik na een tijdje ook gedaan, hoor. Ach, je weet het niet. Als ik op mijn dertigste met iemand was gaan praten, had het misschien niet zoveel opgeleverd als nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon voor Tina de Bruin en Vincent Croiset

Inmiddels is hij weer helemaal stabiel in de liefde en gelukkig met Tina de Bruin, zijn 'grote liefde'. "Ze is erg in your face en zal het niet nalaten om je op je zwaktes te wijzen, wat heel irritant kan zijn. Maar in een relatie is het denk ik ook goed, omdat een willekeurig iemand niet op die manier naar je kijkt", zegt hij verliefd. "Het is prettig om je onhebbelijkheden bloot te leggen en daar over te praten. Dat kan met Tina heel goed. Andersom doe ik dat ook bij haar, daardoor is onze relatie heel evenwichtig."

Toch is dat niet altijd zo geweest. Volgens de acteur is hij ook zeker gevoelig geweest voor lust. "Dat hoorde bij de tijd waarin ik veel uitging en regelmatig goed dronken werd. Dat gebeurt nu helemaal niet meer", geeft hij eerder toe. Saai voelt hij zich daardoor niet. Sterker nog: Vincent heeft eerder het idee dat hij er gezelliger door geworden is. "Niet dat ik een nare dronk had, maar je denkt dat je allerlei dingen nodig hebt om een leuke avond te hebben, terwijl dat niet zo is."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tina de Bruin hoopt op 'Wie is de Drol?'-seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!