Peter Gillis en Nicol Beeld © ANP

Peter Gillis heeft 'veel spijt' van leugen na incident met Nicol

3 augustus 2022 18:01

Peter Gillis (60) reageert voor het eerst persoonlijk op het nieuws dat er een 'incident in de privésfeer' heeft plaatsgevonden afgelopen mei. Bij het incident is zijn partner Nicol (32) betrokken. De realityster zegt veel spijt te hebben van zijn leugen, zo meldt 'De Telegraaf'.

"Er is geen aangifte gedaan"

Peters advocaat Ton van de Biezenbos bevestigt eerder tegenover het ANP dat het koppel 'betreurt' dat er in mei een voorval heeft plaatsgevonden waarbij de politie is betrokken. Met hun verklaring geven zij toe dat er inderdaad iets heeft plaatsgevonden, waar zij dat eerder nog stellig ontkenden.

"De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen", stelt Ton van de Biezenbos.

Peter zou 'ontzettend veel spijt hebben' dat hij hierover heeft gelogen op social media en zegt dat hij de situatie 'niet goed heeft aangepakt', aldus De Telegraaf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis geeft na ontkenning toe: 'Incident in privésfeer'

Ook houdt de realityster vol dat hij een man is die een 'hart van goud heeft' en dat 'ieder mens fouten maakt'. Toen hij twee weken geleden door een journalist over het nieuws werd benaderd, wist Peter naar eigen zeggen niet hoe hij erop moest reageren. Daarop besloot hij om het nieuws te (blijven) ontkennen.

Of Peter ook spijt heeft van het incident is niet bekend. Verder verwacht de realityster dat het geplande nieuwe seizoen van de serie Massa is Kassa gewoon doorgaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gemeente besluit over paar weken over dwangsom Peter Gillis

De advocaat van de bekende vakantieparkhouder laat weten dat de eerder geplande inhoudelijke behandeling van de zaak op 12 augustus geen doorgang zal hebben. "Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend."

Ex-schoonbroer van Nicol bevestigt mishandeling door Peter Gillis

08:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!