Bibi Breijman Beeld © YouTube Bibi Breijman

Bibi Breijman vertelt over heftige periode na vreemdgaan Waylon

4 augustus 2022 11:34

Bibi Breijman (31) wil een frisse start maken nadat bekend werd dat haar liefje Waylon (42) vreemdging. In een emotionele YouTube-video doet ze openhartig haar verhaal.

"Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe"

"Mijn eerste reactie was: dit kan niet, waar was ik? Wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost niks van je vragen en verdriet op." Toen de verhalen over Waylon in de media verschenen, kwam er veel negativiteit van buitenaf. "Dat vond ik misschien wel het moeilijkste. De meningen en de haat. Er werd door allebei de partijen voor mij gepraat, zowel door de media als door Willem (echte naam van Waylon, red.). Daar was ik fucking boos om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

Bibi's woede zorgde voor een pittige kraamtijd. Haar borstvoeding stopte er namelijk mee. En door haar zware bevalling was ze nog hulpbehoevend op het moment dat het nieuws naar buiten kwam. "Ik was verdrietig, boos, teleurgesteld, gebroken en in shock." Naast dat ze dit verdriet moest verwerken, kreeg ze oneindig veel gemene berichten van volgers. "Wat ben jij toch k****r dom. Ik hoop niet dat je dochter ook zo'n hoer wordt."

Vervolgens onthult de realityster dat ze drie jaar lang gestalkt is en de haatberichten daardoor extra heftig aankwamen. Ze durfde op een gegeven moment zelfs niet meer naar buiten te gaan, omdat ze het gevoel had dat ze werd opgejaagd. 

Juicekanaal Life of Yvonne bracht het nieuws dat Bibi een huis had gekocht in Den Haag. "Dat had ik graag voor mezelf willen houden, maar ik heb een huis gekocht. Dat wilde ik als investering voor mijn kindjes. Een soort van pensioen, omdat ik zelfstandige ben."

De realityster voelt zich schuldig dat ze door de onthullingen niet veel bezig kon zijn met haar kleine Chester. Ze barst daarop in tranen uit in de video. "Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende." Ze probeerde haar gezin te beschermen. Ook Waylon. "Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Waylon maakt opvallende opmerkingen tijdens optreden

Bibi kiest voor haar gezin en óók voor Waylon - en daar heerst volgens haar een groot taboe op. "Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."

Nadat het nieuws van Waylons slippertje naar buitenkwam, reageerde de zanger zelf nog voor onze camera. Dat zie je in de video hieronder.

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

00:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!