Beeld © discovery+

LLDL-kandidaat probeert hart Harrie Snijders te veroveren

11 augustus 2022 21:30

Terwijl Dekhengst Harrie furore maakt tijdens zijn zoveelste deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch' gaat op discovery+ zijn andere programma van start. In 'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw' is de realityster op zoek naar een relatie.

"Ik zie meteen een topfiguurtje. Mooi koppie"

Harrie is kennelijk van plan om afscheid te nemen van zijn wilde haren. Na een voorlopig laatste EOTB-avontuur is de hengst klaar voor het serieuze werk en daarom zoekt hij in zijn nieuwste programma een vrouw. Er hangt voor de zestien deelnemende vrouwen veel van af, want Harrie bepaalt samen met zijn familie wie het waard is om bij hem op het kamp te komen wonen. 

Ook in dit realityprogramma doet een oude 'bekende' mee. Grace, eerder op zoek naar een man in Lang Leve de Liefde, hoopt het hart van de hengst te veroveren. Ze voldoet in ieder geval al aan zijn plaatje. Met haar figuur, opgespoten lipjes en ogen zou ze zomaar Harries type kunnen zijn. Of ze ook aan zijn eisen aan het innerlijk voldoet, moet nog blijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eindelijk! Dekhengst Harrie Snijders doet zijn bijnaam weer eer aan'

Harrie is in ieder geval onder de indruk van zijn potentiële nieuwe liefde. "Ik zie meteen een topfiguurtje. Mooi koppie. Ik dacht: oké, dat zie ik wel zitten. Qua looks en uitstraling en attitude zit alles op de goede plek." Grace kan zelfs de goedkeuring wegdragen van Harries zus en oma. 

Als Harrie nog voor het einde van de eerste aflevering voor een moeilijke keuze staat, is het maar de vraag of hij een toekomst in Grace ziet. Van de zestien dames mogen er namelijk maar acht op het kamp blijven. Ondanks dat Harrie niet van blond haar houdt bij vrouwen mag Grace als één van de laatsten door naar de overnachting in de zogeheten zomerwagen. "Ik ben zo blij", jubelt ze.

Of er echt liefde tussen haar en Harrie ontstaat of dat de hengst toch de voorkeur geeft aan een andere vrouw? Dat zie je wekelijks op donderdag in een nieuwe aflevering op discovery+, waar je de serie vooruit kunt kijken. Een week later is de reeks ook te zien op TLC, elke donderdag om 20.30 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Krijg je geen genoeg van reality? Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!