Steven Brunswijk Beeld © ANP

Steven Brunswijk wil niet meer aanschuiven bij Vandaag Inside

5 augustus 2022 17:42

Steven Brunswijk (38) wil nooit meer aanschuiven in de talkshow 'Vandaag Inside', die gepresenteerd wordt door Wilfred Genee (55), Johan Derksen (73) en René van der Gijp (61). Dat vertelt de cabaretier in de podcast 'Wat Goéééd', in gesprek met Martien Meiland (60) en Erica Renkema (58).

"Daar wil ik ook niet meer aanschuiven. Dat wil ik niet meer"

In de podcast wordt Steven een dilemma voorgelegd. Of elke avond bij Vandaag Inside aan tafel zitten, of nooit meer de theaters in. "Wat een dilemma", reageert hij. "Vandaag Inside, daar wil ik ook niet meer aanschuiven. Dat wil ik niet meer, maar het theater is zo fantastisch. Het theater is een passie. Als iets een passie is, dan houd je dat heel lang vol. Als het zou moeten, zou ik eerder daarvoor kiezen. Het theater kan ik niet opgeven, dat is zo magisch."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steven Brunswijk door het stof: 'Wil niemand kwetsen'

Eerder maakten de mannen van Vandaag Inside al duidelijk dat Steven niet meer welkom is in hun programma. De cabaretier was te gast in de uitzending waarin de beruchte kaarsenrel van Johan Derksen werd besproken. "Toen reed ik 's avonds terug naar huis en dacht ik: dit nooit meer. Naast Steven Brunswijk zitten, dat vond ik wel een dieptepunt", aldus René van der Gijp begin juni.

'Uitspraken Johan Derksen bijzonder pijnlijk voor slachtoffers'

04:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steven Brunswijk beleefde bekentenis Johan Derksen 'als komiek'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!