Thijs Römer en Igone de Jongh Beeld © ANP

Igone de Jongh deelt liefdevolle foto met bonusdochter Sammie

5 augustus 2022 22:48

Toen Igone de Jongh (42) in 2016 een relatie kreeg met Thijs Römer (44) kreeg ze er ook meteen zijn dochter Sammie (12) bij. Dat ze daar tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor is, blijkt wel uit een lief kiekje dat ze in haar Instagram Stories heeft gedeeld.

"Ik hou met mijn hele hart van jou lieve Sam"

Dat Katja, Thijs en Igone het erg goed met elkaar kunnen vinden, is iets waar ze geen geheim van maken. Zowel Igone als Katja plaatsen regelmatig kiekjes met elkaar op Instagram. Igone vertelde eerder al over de bijzondere band die zij en Thijs hebben met Katja en haar ex Freek. Volgens haar gaan ze allemaal heel ontspannen met elkaar om. "Zoiets bedenk je niet van tevoren. Het moet er zijn, iedereen moet er energie in steken. Dat is ook niet van de een op de andere dag gegaan. Dat heeft tijd nodig om te wennen, om elkaar de ruimte te geven. Maar nu durf ik wel te zeggen dat het er is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igone de Jongh deed na scheiding geen oog dicht: 'Maanden niet geslapen'

Igone blijkt het ook zeer goed te kunnen vinden met Sammie, de dochter van Katja en Thijs. Op haar Instagram deelde ze een foto van zichzelf met Sammie met de tekst: 'Ik hou met mijn hele hart van jou lieve Sam.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igone de Jongh beschouwt Sammie Römer niet als stiefdochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!