Jennette McCurdy en Ariana Grande Beeld © Getty Images

iCarly-ster stopte met acteren na déze onthulling van Ariana Grande

06 augustus 2022 01:30

Jennette McCurdy (30), bekend uit de Nickelodeon-serie 'iCarly', heeft gedeeld welk moment in haar carrière haar heeft doen besluiten om te stoppen met acteren. Het gebeurde toen Ariana Grande, met wie Jennette destijds de serie 'Sam & Cat' maakte, haar vertelde dat ze bij de regisseur van hun programma thuis was geweest. Jennette bleek niet uitgenodigd te zijn.

"Ik schaam me voor de rollen die ik heb gespeeld"

"Dat was het moment dat ik brak", zegt Jennette nu in haar nieuwe memoires, waarvan het eerste deel is verschenen in The New York Times. In eerdere interviews liet Jennette al weten dat ze met een negatief gevoel terugkijkt op haar periode als actrice. "Ik schaam me voor de rollen die ik heb gespeeld", zei ze begin 2021 in de podcast Empty Inside. "Ik heb een hekel aan mijn carrière, op veel verschillende manieren. Het voelde alsof het altijd de meest goedkope en gênante rollen waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gestrafte stalker breekt opnieuw in bij Ariana Grande

De voormalig actrice schrijft in haar boek ook dat ze 300.000 dollar 'zwijggeld' heeft ontvangen, om te voorkomen dat ze iets zou zeggen over vermeend misbruik door 'The Creator'. In het boek noemt Jennette haar vermeende misbruiker niet bij naam, maar enkel 'The Creator'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

iCarly-reboot is geen tienerserie meer: 'Ook seksuele situaties'

Jennette speelde jarenlang de rol van Sam in de tienerserie iCarly. Miranda Cosgrove speelde de hoofdrol in de serie, die van 2007 tot en met 2012 zes seizoenen lang te zien was. Sam & Cat is een spin-off van iCarly en Victorious, de show waarin Ariana furore maakte in de rol van Cat Valentine. Sam & Cat was slechts een seizoen te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!