Mike Tyson Beeld © ANP

Mike Tyson boos op streamingservice: 'Ze hebben mijn levensverhaal gestolen'

7 augustus 2022 09:27

Mike Tyson (56) is nog altijd niet blij met de serie 'Mike' die streamingservice Hulu over zijn leven heeft gemaakt. In een boos bericht op Instagram stelt de oud-bokser dat Hulu zijn 'levensverhaal heeft gestolen', maar hem daar geen financiële vergoeding voor heeft gegeven.

"Ik steun hun verhaal over mijn leven niet"

'Laat Hulu je niet voor de gek houden. Ik steun hun verhaal over mijn leven niet. Het is niet 1822. Het is 2022', schrijft Mike op Instagram. 'Ze hebben mijn levensverhaal gestolen en me niet betaald. Voor Hulu-managers ben ik gewoon een ****r die ze op het veilingblok kunnen verkopen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mike Tyson roept op tot boycot na aankondig serie over zijn leven

Showrunner van het project, Karen Gist, vertelde vorige week tijdens Hulu's Television Critics Tour-panel al over de serie. Ze zei dat het de bedoeling was om een zo neutraal mogelijke serie over de bokser te maken. "We wilden gewoon een onbevooroordeeld verhaal vertellen en het publiek laten beslissen over wat ze denken of voelen", zei Karen. "We hopen dat mensen na het zien van de serie iets hebben om over na te denken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mike Tyson slaat beschonken vliegtuigpassagier'

Na de aankondiging van de miniserie over zijn leven en carrière in februari 2021 sprak de oud-bokser al eens zijn ongenoegen uit over de productie, maar heeft zich er nu de lancering voor eind augustus op de agenda staat opnieuw over uitgesproken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!