Steven Brunswijk Beeld © ANP

Steven Brunswijk zoent er lustig op los met andere vrouw

7 augustus 2022 18:18

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer (35) betrapt bekende Nederlanders vaker op vreemdgaan. Vandaag plaatst Yvonne een video van Steven Brunswijk (38) waarop te zien is dat de cabaretier er lustig op los zoent met een andere vrouw. Hoewel het beeldmateriaal er niet om liegt, blijkt de vork toch iets anders in de steel te zitten.

"Je bent pas vrij als je niet in een hokje past"

Steven is nog geen twee weken getrouwd met zijn vrouw Ayla en staat nu al groot in beeld op het juicekanaal van Yvonne. Op de beelden is te zien dat Steven tijdens de Pride zoent met een onbekende blonde vrouw. Yvonne vraagt zich af of Stevens vrouw van deze 'affaire' af weet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steven Brunswijk niet meer welkom bij Vandaag Inside

Life Of Yvonne Instagram Stories

En het antwoord daarop is volmondig 'ja', want Stevens vrouw stond er nota bene naast. Volgens de cabaretier had zijn vrouw Ayla een leuke avond, want zij stond ook te zoenen met een andere dame. 'Moeilijk voor te stellen voor vele van jullie, maar dat is niet erg', schrijft Steven in een verklaring op Instagram. 'Je bent pas vrij als je niet in een hokje past', voegt hij hieraan toe. Ook benoemt hij dat het jammer is dat je 'tegenwoordig gedwongen wordt om als bekend persoon je privé leven te bespreken'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steven Brunswijk maakt excuses na onbedoeld 'racistische video'

'Sorry Yvonne, maar ik ben niet vreemd gegaan', verduidelijkt hij. Wel heeft het stel het gisterenmiddag erg gezellig gehad met andere vrouwen. 'Ayla en ik hebben wel een heerlijke nacht gehad in Mokum.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!