Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian wil wachten met verzinnen van naam voor zoontje

8 augustus 2022 14:58

Afgelopen vrijdag werd bekendgemaakt dat Khloé Kardashian (38) en Tristan Thompson (31) via een draagmoeder een kindje hebben mogen verwelkomen, maar over de naam van het jongetje werd met geen woord gerept. En dat blijkt een reden te hebben: er zou namelijk nog helemaal geen naam zijn.

"Ze wilde echt heel graag een zoontje"

Een woordvoerder van de realityster maakte vorige week bekend dat zij en Tristan een zoontje hebben gekregen. Een bron dicht bij Khloé vertelt aan People dat er nog geen naam is omdat ze eerst wil kijken welke naam het beste bij hem past. "Ze is echt helemaal in de wolken. Het is echt een reis geweest, maar ze is ontzettend blij. Ze wilde echt heel graag een zoontje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian verwelkomt tweede kindje samen met ex Tristan Thompson

Volgens de bron heeft Khloé wat meer tijd nodig om een passende naam te verzinnen. "Ze wil gewoon dat het goed is." Het zou zomaar kunnen dat Khloé heeft geleerd van haar zusje Kylie Jenner om niet te snel met een naam te komen. Kylie verwelkomde namelijk in februari samen met Travis Scott hun tweede kindje, genaamd Wolf Webster. Slechts een paar dagen later liet ze weten zich te hebben bedacht en de naam Wolf toch niet te vinden passen bij het jongetje. Wat zijn naam inmiddels is, is nooit bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Tweede kind Khloé Kardashian is een jongetje'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!