Dusty Beeld © MTV

Dusty uit EOTB deelt bijzondere betekenis van zijn sleeve

08 augustus 2022 15:38

Dusty Taconis, bekend van het zevende seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch', heeft na een roerige periode in zijn leven - waarin hij ternauwernood een scooterongeluk overleefde - zijn hele arm vol laten tatoeëren met dingen die voor hem van groot belang zijn. Op zijn Instagram-kanaal geeft Dusty toelichting over waarom de inkt op zijn arm zo bijzonder is.

"Omdat vrouwen altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven"

Allereerst heeft Dusty een engel op zijn schouder laten zetten. De reden daarachter is natuurlijk niet moeilijk te raden. 'Omdat ik vorig jaar een heftig ongeluk heb weten te overleven, en daardoor het besef ben gaan krijgen dat ik echt een engeltje op mijn schouder had', schrijft hij. 

Dan trapt Dusty een andere open deur in. Hij heeft namelijk ook een vrouw op zijn arm laten tatoeëren. 'Omdat vrouwen altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven', aldus Dusty. De vrouw heeft het gezicht van een clown omdat Dusty heeft meegemaakt dat vrouwen vaak niet eerlijk tegen hem zijn geweest. Zegt de man die alles bij elkaar loog tijdens Ex on the Beach. Maar Dusty lijkt zijn leven gebeterd te hebben: 'Mijn levensmotto is dat de waarheid op nummer één moet staan.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Negatieve reacties op haartransplantatie EOTB-Dusty

Ook de tekst La Vida Loca staat op de arm van Dusty, omdat hij 'altijd een gek leven heeft gehad', aldus de realityster. Ook zijn sterrenbeeld, dat ironisch genoeg Maagd is, heeft een plekje op zijn arm. 

Bovenaan zijn arm heeft Dusty de skyline van Los Angeles laten zetten. Waarom? 'Omdat ik dat heel mooi vind', laat hij weten. Zo simpel kan het zijn. 'En het heeft iets met 'angels' te maken', volgens Dusty. Aan de binnenkant van zijn arm komt nog een 'piece' van Amsterdam. 'Omdat dat de stad is waar ik voornamelijk ben opgegroeid en Amsterdam een grote rol heeft en speelt in mijn leven!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dusty na levensgevaarlijk scooterongeluk: 'Ik ben al een jaar nuchter'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!