Sister Wives Beeld © Getty Images

Eerste beelden van emotionele breuk Christine en Kody uit Sister Wives

8 augustus 2022 17:46

Dat Christine Brown, bekend uit de TLC-serie 'Sister Wives', het polyamoreuze gezien van Kody Brown heeft verlaten wisten we al een tijdje. Maar nu zijn de eerste beelden van dat bewuste moment naar buiten gebracht. En die liegen er niet om.

"Ik heb het gevoel dat Kody Robyn belangrijker vindt"

De trailer begint met Christine, die aan de rest vertelt dat ze weggaat bij Kody. "Ik heb het gevoel dat Kody Robyn belangrijker vindt", noemt ze als voornaamste reden om het gezin te verlaten. Meri, ook een vrouw van Kody, barst in de trailer in huilen uit. "Christine is meer voor mij dan een sister wife", zegt ze geëmotioneerd. "Ze is ook een goede vriendin."

Aan het einde van seizoen 16 liet Christine doorschemeren dat ze het niet meer ziet zitten met Kody en het na 25 jaar voor gezien houdt. "Het intieme gedeelte van ons huwelijk is over", zei ze toen. "En dat vind ik prima. Ik wil niet in een huwelijk zitten waarin er geen intimiteit is. Dat is geen echt huwelijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sister Wives-fans verrast door metamorfose Kody Brown

Sister Wives legt sinds 2010 het leven vast van Kody Brown en zijn vrouwen Meri, Christine, Janelle en Robyn. In totaal kreeg Kody achttien kinderen met de vier dames.

Benieuwd naar de trailer van seizoen 17? Die zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine uit Sister Wives werd 'gek' toen ze hoorde over tweeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!