Anne Heche Beeld © ANP

Actrice Anne Heche ligt in coma na auto-ongeluk

9 augustus 2022 01:32

De 53-jarige Amerikaanse actrice Anne Heche ligt in coma in het ziekenhuis, nadat ze vrijdag met haar auto een woning in reed in Los Angeles. Dat meldt een woordvoerder van de actrice aan de 'LA Times'.

"Ze verkeert in kritische toestand"

"Kort na het ongeluk verloor Anne Heche het bewustzijn en raakte ze in een coma. Ze verkeert in kritische toestand. Ze heeft een aanzienlijk longletsel waarvoor ze mechanische beademing nodig heeft en brandwonden die een chirurgische ingreep vereisen", zei de vertegenwoordiger in een verklaring aan The Times. Afgelopen weekend werd nog medegedeeld dat de situatie van Anne stabiel was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Anne Heche afgevoerd naar het ziekenhuis na auto-ongeluk

De politie van Los Angeles doet onderzoek naar het ongeluk en heeft rechterlijke toestemming gekregen om bloed af te nemen van Anne Heche, zodat er vastgesteld kan worden of ze onder invloed was toen het ongeluk gebeurde.

Er is videomateriaal vrijgegeven door de politie dat laat zien dat de actrice voordat ze met haar Mini Cooper het huis in reed al meer schade had veroorzaakt. Ze reed in op een garage onder een appartement, miste daarna net aan een voetganger en ramde tegen een Jaguar aan, voordat ze het huis in reed en met dat ongeluk een grote brand veroorzaakte. Het kostte 59 brandweerlieden meer dan een uur de woningbrand te blussen. De bewoner van het huis bleef ongedeerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Anne Heche momenteel 'stabiel' na ongeluk met auto

Anne is niet aangehouden en er is ook geen aanklacht tegen haar ingediend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!