Dennis Weening met zijn gezin Beeld © ANP

Vrouw Dennis Weening geopereerd aan hernia: 'Ik ben er weer'

09 augustus 2022 14:24

Stella Weening, de vrouw van Dennis Weening (45), is na een lange periode van pijn lijden eindelijk geopereerd aan de hernia die ze tijdens hun droomreis op Bali opliep. 'Ik ben er weer', schrijft Stella in haar Instagram Stories.

"De arts nog niet gesproken..."

Stella deelt een foto vanuit haar ziekenhuisbed. 'De arts nog niet gesproken...' schrijft ze erbij. Eerder deze maand deelden Stella en Dennis met de wereld dat het tijdens hun tripje op Bali he-le-maal misging met Stella. Ze liep een hernia op en kon nauwelijks nog wat, behalve vergaan van de pijn.

Stella liep een 'verschrikkelijke' hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. 'Eentje die zo erg is dat ze niet meer kon lopen of zitten en zelfs de dokter en het ziekenhuis eraan te pas moesten komen', zo meldde Dennis.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dennis Weening bedankt volgers voor steunbetuigingen

Na een korte ziekenhuisopname mocht Stella weer naar huis. Toen bedankte haar man Dennis iedereen voor hun steun en lieve woorden. In een video die de 45-jarige presentator op Instagram deelde zegt hij dat 'alles goed komt' en bedankt hij de mensen die vinden dat hij 'zo sterk' is. Ja, echt. 

"Lieve mensen, ik wil jullie bedanken voor alle steunbetuigingen die ik heb gekregen", begint Dennis in zijn boodschap. "Fijn dat jullie het ook doorhebben dat ik het zo zwaar heb met iemand die een hernia heeft tijdens de vakantie. Voor alle mensen die het meegemaakt hebben om een partner te hebben met een hernia. Je kunt echt heel weinig", vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw Dennis Weening mag ziekenhuis op Bali verlaten na hernia: 'Met extra sterke pijnstillers'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!