Beeld © Netflix

Martin Henderson uit twijfels over vijfde seizoen Virgin River

09 augustus 2022 22:53

Voor de fans van 'Virgin River' kwam het nieuws van een vijfde seizoen als een grote verrassing. De opnames hiervan zijn momenteel nog bezig, maar fans kijken nu al smachtend uit naar het eindresultaat. Martin Henderson (47), ook wel bekend als Jack, heeft zo zijn twijfels bij het nieuwe seizoen. In een interview met 'Glamour' vertelt hij dat hij tijdens de opnames amper kon slapen.

"Ik ben nu al 34 jaar een acteur en het maakt niets uit"

Hoewel de fans echt gek zijn op Jack, blijkt de acteur helemaal niet zo zeker te zijn van zijn acteerprestaties. "Ik heb afgelopen nacht geen oog dicht gedaan. Ik ben nu al 34 jaar een acteur en het maakt niets uit. Dit is het vijfde seizoen van een serie die overduidelijk werkt. Toch is er een deel van mij dat gevuld is met twijfels omdat ik niet weet of ik het kan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Preacher uit Virgin River is in het echt getrouwd met déze co-star

De acteur kan het niet laten om een grapje te maken. “Maar ik denk dat ik er tot dusver op de juiste momenten verdrietig uitzag en op andere momenten juist blij. Dus ja, ik denk dat ik nog steeds mijn baan heb.” Fans zullen nog wel even geduld moeten hebben voordat zij weer van het acteertalent van Martin kunnen genieten. Het vijfde seizoen zal namelijk pas in de zomer van 2023 op Netflix verschijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom ontbreekt Todd in het vierde seizoen van Virgin River?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!