Beeld © Instagram @martienmeiland

Gezeik tijdens vakantie Meilandjes: met auto door trapgat van hotel

10 augustus 2022 07:31

Je zou denken dat de vakantie die Martien Meiland (60) en Erica Renkema (58) met hun dochter Montana en haar vriend Dirk hebben lekker rustgevend is, maar niets is minder waar. Er is weer eens 'gezeik', zoals dat er met enige regelmaat wel is bij de Meilandjes. Het dak van de auto staat namelijk in hun hotelkamer, maar het moet weer terug op - je raadt het al - de auto.

Altijd wat!"

Allereerst natuurlijk de vraag waarom dat dak in hemelsnaam in de hotelkamer van Martien en Erica staat. Nou, dat zit zo: "Erica wilde graag zonder dak door de stad rijden." Maar aan al het plezier komt een eind, dus het dak moet weer terug. En dat gaat, zoals we van de Meilandjes verwachten, niet geheel zonder slag of stoot. "Altijd wat!" aldus Martien.

Met kreunen en steunen en een natte rug van Martien wordt het dak naar beneden getild, door het trapgat van het hotel waar de familie verblijft. Als het dak uiteindelijk weer op de auto zit, kan Martien zijn geluk niet op. "Nu gaan we eindelijk een rosé drinken. Daarna neem ik er nog een en dan ga ik gelijk naar bed, zonder eten. Ik ben het helemaal zat", zegt hij gekscherend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Erica en Martien Meiland speculeren over huwelijk Montana

Anderhalve week geleden gaven dochter Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer elkaar het jawoord op hun sprookjesdag. In de video hieronder zie je daar beelden van.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Exclusieve eerste beelden: Maxime Meiland en haar Leroy zijn getrouwd

Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!