Dennis Weening met zijn gezin Beeld © ANP

Vrouw Dennis Weening deelt 'garnaal' die uit haar rug is gehaald

10 augustus 2022 11:59

Stella Weening, de vrouw van Dennis Weening (45) is inmiddels een dag geleden geopereerd aan een hernia die ze opliep tijdens haar vakantie op Bali. Op Instagram deelt Stella foto's na de operatie en dat het 'echt goed' met haar gaat.

"Ben wel een centimeter kleiner geworden"

Op de foto die Stella deelt zien we wat de doktoren bij haar weggehaald hebben. 'Het lijkt een beetje op een garnaal', schrijft ze zelf. 'Of het ligt aan de medicijnen die ik heb gekregen.' Wat de artsen bij Stella hebben verwijderd is eigenlijk een uitstulping van een schijf tussen haar ruggenwervels.

Gelukkig voor Stella voelt ze zich alweer stukken beter, laat ze weten. 'Het gaat echt goed', gaat ze door. Dan grappend: 'Ben wel een centimeter kleiner geworden.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw Dennis Weening geopereerd aan hernia: 'Ik ben er weer'

Stella liep een 'verschrikkelijke' hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. 'Eentje die zo erg is dat ze niet meer kon lopen of zitten en zelfs de dokter en het ziekenhuis eraan te pas moesten komen', zo meldde Dennis.

Na een korte ziekenhuisopname mocht Stella weer naar huis. Toen bedankte haar man Dennis iedereen voor hun steun en lieve woorden. In een video die de 45-jarige presentator op Instagram deelde zegt hij dat 'alles goed komt' en bedankt hij de mensen die vinden dat hij 'zo sterk' is.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dennis Weening bedankt volgers voor steunbetuigingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!