Vivienne van den Assem in verwachting van tweede kindje

00:38

Vivienne van den Assem showt trots haar groeiende babybuik

10 augustus 2022 16:54

Nu bekend is dat Vivienne van den Assem (38) en haar partner Arne nog een kindje verwachten, kan ze vol trots haar babybuik showen op social media. Waar haar buik achter de desk van RTL Boulevard normaal weinig kans krijgt om de schijnwerpers te stelen, grijpt de trotse presentratrice het warme weer aan om haar figuur te showen.

"Streepjes tellen"

In een gestreepte zomerjurk trotseert Vivienne samen met het kleintje in haar buik de hitte. 'Streepjes tellen', schrijft ze bij het kiekje. En hittegolf of niet, met haar favoriete snacks binnen handbereik lijkt de presentatrice de week wel door te komen. Als je Vivienne tijdens haar zwangerschap écht blij wil maken, neem je een zak Shanghai nootjes of zure beren van Haribo mee, zo blijkt uit haar Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viviënne van den Assem vindt trouwen nogal een 'gedoe'

Vivienne maakte afgelopen mei in RTL Boulevard bekend dat zij en Arne nog een kindje verwachten. "Ik ben hartstikke blij", zei ze toen. "Het gaat goed. Ik heb een paar keer in de studio gestaan bij Boulevard dat ik me heel belabberd voelde, maar die fase is achter de rug. Nu wordt het echt leuk." In 2018 beviel Vivienne van een zoontje: Guus. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vivienne van den Assem: ‘Ik kon voor mijn gevoel niks’