'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw'

02:38

Maud en Evert uit BzV 'connecten' nog steeds op nieuwe kiekjes

10 augustus 2022 22:06

Hoe gaat het nu eigenlijk met 'Boer zoekt Vrouw'-koppel Maud en Evert? Presentatrice Yvon Jaspers (49) sprak met hen af.

"Vandaag weer feest op de farm! Evert & Maud kwamen helpen"

Al vanaf de speeddate weten boer Evert en Maud in 'Boer zoekt Vrouw' de tongen los te maken. Dat het BzV-koppel nu nog steeds verliefd is, is wel te zien op foto's die Yvon vandaag deelt op social media. Ze heeft het stel uitgenodigd voor de opnames van Onze Boerderij die vanaf september op televisie worden uitgezonden. 'Vandaag weer feest op de farm! Evert & Maud kwamen helpen. Handig hoor, al die lieve boeren die er echt verstand van hebben!' schrijft ze erbij. 

Swipe voor de foto's. Met het connecten zit het nog helemaal goed bij de tortelduifjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederland wil meer Evert en Maud uit BzV: 'Eerst in rust genieten'

Aan het begin van de laatste reeks 'Boer zoekt Vrouw' leek het erop dat deelneemster Maud in de irritatiezone van vrijwel heel Nederland zat. Dat sloeg gelukkig totaal om en inmiddels hebben de drie miljoen kijkers haar omarmd, meer dan wie ook uit het meest recente seizoen. Nederland vraagt, smeekt en bidt om 'meer' Maud. Maar daar zit het koppel op dit moment nog niet op te wachten.

De vlogs van Maud leken even een opstap naar een realityserie, maar dat ziet ze niet zitten. Maud maakt duidelijk dat ze de vlogs speciaal heeft gedaan voor de reünie-aflevering. "Ik vond het zelf heel leuk om te doen en in de woonkamer werd heel hard gelachen. Maar voorlopig gaan we even in alle rust genieten van elkaar", luidt haar respons.

Ook Evert lijkt vooralsnog niet geïnteresseerd te zijn om meer te delen van zijn leven (met Maud). Op de vraag of het stel een Instagram-kanaal gaat beginnen, antwoordt hij resoluut: "Nou, ik ben niet zo fotogeniek en ik ben daar ook veel te druk voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-kijkers vol lof over Maud: 'Durft zich kwetsbaar op te stellen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!