A$AP Rocky Beeld © ANP

A$AP Rocky aangeklaagd om schietpartij van afgelopen jaar

11 augustus 2022 09:56

Rapper A$AP Rocky (33) is aangeklaagd vanwege een schietpartij waar hij in november 2021 bij betrokken was. De aanklacht komt volgens entertainmentwebsite 'TMZ' van Terell Ephron, die vroeger ook lid was van het hiphopcollectief A$AP Mob.

A$AP Rocky werd in april op het vliegveld van Los Angeles gearresteerd vanwege betrokkenheid bij de schietpartij. Terell, die vroeger bekendstond onder de naam A$AP Relli, openbaart zich nu als het toenmalige slachtoffer. In rechtbankdocumenten die TMZ heeft ingezien stelt hij dat de twee ruzie kregen, waarna Rocky een pistool trok. Toen zou de rapper meerdere keren op Terell hebben geschoten, waarbij laatstgenoemde gewond raakte aan zijn hand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A$AP Rocky keek Teletubbies in voorbereiding op vaderschap

Terell stelt dat hij nog altijd emotionele problemen heeft als gevolg van de schietpartij en eist een schadevergoeding. Hij beweert dat een groot deel van het schietincident op camera is vastgelegd. Eerder liet een politiebron al aan TMZ weten dat er videobeelden van de schietpartij waren opgedoken. A$AP Rocky moet op 17 augustus op een hoorzitting verschijnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A$AP Rocky vraagt Rihanna ten huwelijk in nieuwe videoclip

Zwangere Rihanna blijft na aanhouding A$AP Rocky kalm voor baby

01:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!