Pamela Anderson en Tommy Lee Beeld © Getty Images

NSFW: ex Pamela Anderson verrast volgers met dickpic op Instagram

11 augustus 2022 13:12

Dat 'ie nog online staat is een wonder, maar Tommy Lee (59), de ex van Pamela Anderson (55), besloot zijn volgers vanochtend te trakteren op/shockeren met een naaktfoto. Op het kiekje gaat hij in bad, en laten we zeggen dat hij best even had kunnen wachten tot er zich een schuimlaag gevormd had.

"Wat gebeurt hier?"

Je zou denken dat de Amerikaanse muzikant deze foto per ongeluk plaatste, maar nee. 'Oeps', schrijft hij knipogend bij de afbeelding. Inmiddels staat het kiekje al een kleine drie uur op Instagram, waar de gemiddelde borst met tepel doorgaans na drie minuten offline wordt gehaald.

Of Tommy Instagram heeft verward met de erotische app OnlyFans is niet helemaal duidelijk. Zijn volgers vragen zich in ieder geval massaal af wat de bedoeling is van deze content. ‘Wat gebeurt hier?’ schrijft iemand verward. De meeste mensen kunnen er gelukkig wel om lachen. 'Dit is het beste wat er ooit gebeurd is op Instagram. Ik kan niet geloven dat mensen slapen tijdens deze legendarische gebeurtenis', vindt één enthousiasteling zelfs.

Update: inmiddels is de beruchte post offline gehaald, maar de gecensureerde beelden hebben we wel nog.

Tommy Lee
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommy Lee op de vuist met zoon Brandon

Een uur na zijn naaktfoto plaatste Tommy nog meer spraakmakende content. In deze post zien we hoe een naakte man aan een olifant vraagt hoe hij door zo’n kleine slurf kan ademen. Een overduidelijke verwijzing naar zijn eerdere post en zijn eigen, ehm, slurf. Classy is het allemaal niet, maar Tommy weet ons in deze komkommertijden maar mooi bezig te houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommy Lee: 'zoon sloeg me bewusteloos'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!