Kristen Bell Beeld © ANP

Kristen Bell ontspannen als nooit tevoren na gezichtsmassage ín haar mond

14 augustus 2022 11:59

Een heerlijke massage op z'n tijd, daar houden we allemaal wel van. Maar een orale massage (lees: in je mond)? Wij staan er niet om te springen. Toch is actrice Kristen Bell (42) sinds kort helemaal om. Zij deed een buitenaardse ervaring op tijdens haar gezichtsmassage: "Ik ben net terug op aarde", deelt ze na haar behandeling op Instagram.

"Op een gegeven moment had de masseuse haar beide handen in mijn mond"

Kristen - bekend van onder meer de Frozen-films en als de stem van Gossip Girl - stelt dat ze zich nog nooit in haar leven zo ontspannen heeft gevoeld. Bij deze speciale gezichtsbehandeling wordt de mond van binnenuit gemasseerd. Iets wat ook de actrice nooit eerder heeft meegemaakt. "Op een gegeven moment had Paulina [de masseuse, red.] haar beide handen in mijn mond", vertelt Kristen. Ze probeert met haar duim te demonstreren hoe dat er ongeveer uit zag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochters Kristen Bell mogen niet opscheppen over Frozen

Ze baalt dan ook dat de massage voorbij is. 'Ik wil nu niet naar huis, omdat ik weet dat de kinderen mijn sfeer zullen verpesten. Maar het moet toch', schrijft ze bij haar video. Het lijkt er echter op dat de actrice haar vervolgafspraak al geboekt heeft: 'Ik kom terug!' beweert ze enthousiast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochters van Kristen Bell worden niet vaak gewassen

Voor wie de massage minder ontspannen verliep, is Nicol uit Massa is Kassa. De reality-ster weet niet wat ze ziet als ze samen met Mieke een massage krijgt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!