Stefania en Matheu Hinzen presenteren finale Junior Songfestival

11 augustus 2022 13:37

Matheu Hinzen (16) en zangeres Stefania (19) presenteren dit jaar op 24 september de nationale finale van het Junior Songfestival in Rotterdam Ahoy, maakte AVROTROS donderdag bekend.

"Onze muziekcarrière is hier begonnen"

De kersverse presentatoren zijn zelf goed bekend met het Junior Songfestival. Stefania deed in 2016 mee, Matheu in 2019. "Het is heel erg bijzonder en nog een beetje onwerkelijk dat Stefania en ik samen het Junior Songfestival gaan presenteren", zegt Matheu. "Onze muziekcarrière is hier begonnen", voegt Stefania toe. "Alleen al daarom is het bijzonder om nu weer terug te zijn op het Junior Songfestival-podium."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songfestivalzangeres Stefania schittert in vierde Misfit-film

Een week voorafgaand aan de nationale finale stellen Matheu en Stefania de finalisten van dit jaar voor. Op 24 september zullen HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up gaan uitmaken wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival. Wie er in de vakjury zitten, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oekraïne ook naar Junior Eurovisie Songfestival

Het Junior Eurovisie Songfestival wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd. Het evenement vindt plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!