nicola peltz, victoria beckham Beeld © ANP

Schoondochter reageert op geruchten over ruzie met Victoria Beckham

11 augustus 2022 16:47

De buitenlandse media krijgen deze komkommertijd geen genoeg van de vermeende ruzie tussen de vermogende families Beckham en Peltz. Na de huwelijksdag van Brooklyn Beckham (23) en miljardairsdochter Nicola Peltz (27) worden de geruchten over bonje in de Beckham-familie steeds hardnekkiger. Victoria en Nicola zouden elkaar sinds het huwelijk helemaal niet meer gesproken hebben.

"Iedereen kan met elkaar overweg, dat is goed"

In gesprek met het Amerikaanse blad Variety ontkent het koppel dat er problemen zijn tussen Nicola en haar schoonmoeder. Nicola denkt dat de geruchten begonnen toen ze koos voor een Valentino-bruidsjurk en niet eentje die ontworpen is door Victoria Beckham. Hoewel Nicola niets liever wilde dan trouwen in een jurk van haar schoonmoeder, redde Vics atelier het niet om de jurk op tijd af te krijgen.

"Dus toen moest ik een andere jurk uitkiezen", legt ze uit. Valentino lukte het wel om tijdig een jurk af te leveren. Maar dat Victoria Nicola verbiedt om een andere bruidsjurk te dragen of dat Nicola geen jurk van Victoria wilde, dat is onzin, zo beweert Nicola. "Daar is het mee begonnen en daar zijn ze mee aan de haal gegaan."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

'Victoria Beckham heeft toekomst van kinderen al uitgestippeld'

Brooklyn is wars van geruchten. "Ik heb geleerd dat ze altijd zullen proberen om dat soort dingen te schrijven. Ze zullen altijd proberen mensen naar beneden te halen." Volgens hem is er geen sprake van een conflict en gaat de familie harmonieus met elkaar om. "Iedereen kan met elkaar overweg, dat is goed."

Ook vertelt de oudste zoon van de Beckhams over de keuze om hun namen te veranderen in Peltz Beckham na het jawoord. Iets waar, volgens geruchten, zijn moeder niet blij mee is. Brooklyn ziet het als een knipoog naar het partnerschap met Nicola. "Ik had zoiets van: oh, we zouden iets nieuws kunnen beginnen, en het zal zo cool zijn om onze eigen kinderen te hebben en er kleine Peltz Beckhams rondrennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham licht rare eetgewoontes toe: 'Erg gedisciplineerd'

Ondanks zijn 23 jaar kan Brooklyn niet wachten om vader te worden. Zijn eigen vader was immers 23 toen hij Brooklyn kreeg. "Ik ben klaar om kinderen te krijgen, maar ik vertel mijn vrouw altijd, wanneer jij maar wil." 

Nicola voegt er snel aan toe dat kinderen het komende jaar nog niet op de planning staan. "Maar op een dag zouden we graag een groot gezin hebben. We zouden er graag zelf meerdere krijgen en we zouden het geweldig vinden om te adopteren."

Victoria Beckham zet familie in om imago op te poetsen

05:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!