Charlotte Crosby Beeld © ANP

Realityster Charlotte uit Geordie Shore gaat op tv bevallen

11 augustus 2022 19:11

Charlotte Crosby (32) kende geen gêne tijdens haar deelname aan 'Geordie Shore'. Nu, vele jaren later, geeft ze zichzelf nog steeds bloot op tv. Zo laat ze de bevalling van haar eerste kindje vastleggen op camera. Dat onthult de realityster op social media.

"Ik hoop dat iedereen klaar is voor de rit die voor ons ligt"

In april maakt Charlotte bekend dat ze in verwachting is en sindsdien deelt ze regelmatig updates over haar zwangerschap met haar acht miljoen volgers op social media. Ze is binnenkort in de BBC Three documentaire Charlotte Crosby in Sunderland. Eén verhaallijn ligt in ieder geval klaar: de weg naar de geboorte en de bevalling zelf.

Charlotte en haar vriend Jake. Tekst loopt verder onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlotte Crosby uit Geordie Shore wordt moeder: 'Het is van Jake!'

In de documentaire worden kijkers en fans meegenomen in Charlotte's leven in het Engelse Sunderland, waarbij ze gevolgd wordt terwijl ze haar 'persoonlijke en professionele dromen najaagt'. Ook haar vriend Jake maakt zijn opwachting.

"Ik ben enthousiast om mijn gekke leven, mijn zakelijke ondernemingen, geliefde familie, toekomstige echtgenoot en mijn babybuik naar de BBC te brengen! Ik hoop dat iedereen klaar is voor de rit die voor ons ligt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!