Iris van den Ende met ex-man Vincent Biekman Beeld © ANP

Dochter Joop van den Ende en partner zetten punt achter relatie

11 augustus 2022 17:03

De relatie tussen Iris van den Ende (32) en Vincent Biekman is voorbij. Dat verdrietige nieuws bevestigt het koppel zojuist aan RTL Boulevard.

"We gaan nu in alle rust deze nieuwe weg uitvinden"

De breuk komt ruim een jaar na de geboorte van hun zoontje. “Na zestien heel fijne en liefdevolle jaren samen, hebben wij het verdrietige besluit genomen om uit elkaar te gaan", laat het koppel gezamenlijk weten. "Het mooiste geschenk is onze zoon Liam. Wij zullen er altijd voor hem zijn en hem op de eerste plaats zetten. We gaan nu in alle rust deze nieuwe weg uitvinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joop en Janine van den Ende trotse grootouders: 'Genieten volop'

Iris en Vincent gaven elkaar in 2018 het jawoord op dezelfde plek op Mallorca waar ook haar ouders in het huwelijksbootje stapten. Op 6 april 2021 beviel ze van hun eerste kind samen: Liam. Over zijn geboorte zei Joop afgelopen april: "Het is fascinerend dat zo’n klein jongetje zo snel je hart kan veroveren. We genieten volop. En dat is nog zacht uitgedrukt. Met het jonge gezin gaat het gelukkig heel goed. Ik denk dat het hun grootste zorg is om oma en opa een beetje in toom te houden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!