Beeld © ANP

Rachel Hazes nam 'vol verbazing' kennis van uitspraken Roxeanne

13 augustus 2022 07:29

Rachel Hazes (52) heeft naar eigen zeggen 'vol verbazing' kennis genomen van de uitspraken die haar dochter Roxeanne (29) deed in de uitzending van 'Beste Zangers' donderdagavond. 'Bijzonder ook dat dit nooit eerder aan mij of aan andere in mijn/onze naaste omgeving is gemeld', zo schrijft ze op Instagram.

"Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit"

De weduwe van volkszanger André Hazes zegt dat ze er altijd vanuit was gegaan dat 'binnen ons gezin alles bespreekbaar was'. 'Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg vind ik onbegrijpelijk. Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit, getuige ook de vele lieve reacties die ik van iedereen heb gekregen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes kiest partij voor Rachel: 'Laat je niet gek maken'

In Beste Zangers vertelde Roxeanne over een 'nare vorm van heimwee' die ze opliep door 'trauma's uit haar jeugd.' Zo vertelde Roxeanne dat 'de grootste klap' kwam toen Rachel een boek schreef na het overlijden van haar vader. "Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen." Roxeanne hield daar naar eigen zeggen een "enorme knauw" aan over, omdat haar moeder haar in de steek zou hebben gelaten. "Je beschadigt iemand daar voor de rest van z'n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen." Rachel noemde die verhalen eerder tegenover RTL Boulevard al 'een rijke fantasie van een toen nog jong meisje'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes reageert op uitlatingen Roxeanne in Beste Zangers

Rachel en Roxeanne hebben al langere tijd een slechte relatie met elkaar. Zo probeert Rachel haar dochter te laten getuigen in een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen twee voormalige zakenpartners. Hoewel de rechter heeft besloten dat Roxeanne moet getuigen, heeft zij meermaals gezegd niet van plan te zijn om te komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes vertelt over breuk met Rachel: 'Enorme knauw van gehad'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!