Beeld © ANP

James May in orde na crush in tunnel

13 augustus 2022 13:35

James May (59) heeft zijn volgers gerustgesteld nadat hij tijdens opnames voor het autoprogramma 'The Grand Tour' was gecrasht in een tunnel in Noorwegen. De presentator lag met een gebroken rib in het ziekenhuis maar inmiddels gaat het weer goed met hem.

"Excuses aan Evo-fans voor het slopen van de VIII"

'Bedankt voor al jullie aardige reacties en grappen over mijn crash. Het is al een tijdje geleden en ik ben helemaal in orde', zo schrijft hij zondag op Twitter. Ook grapt hij nog over de auto waarin hij reed, een Mitsubishi Lancer Evo 8. 'Excuses aan Evo-fans voor het slopen van de VIII.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'James May in ziekenhuis na crash in Noorwegen'

Samen met zijn collega's Jeremy Clarkson (62) en Richard Hammond (52) deed James een stunt in een tunnel, waar ze om beurten in volle vaart doorheen reden. Omdat de lichten pas aangingen op de punten waar ze reden, was het zicht beperkt en had het trio maar een paar seconden tijd om te reageren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James May: 'Wonder dat we Top Gear hebben volgehouden'

Volgens The Sun reed de voormalig Top Gear-presentator, die de bijnaam Captain Slow had, op het moment van de crash 120 kilometer per uur en zag het er in eerste instantie slecht uit voor hem. Voor de veiligheid stond al een ambulanceteam klaar, waardoor James snel naar het ziekenhuis kon worden gebracht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!