Anne Heche Beeld © Getty Images

Zoon Anne Heche 'heeft het erg zwaar, maar is sterk'

14 augustus 2022 15:23

Coleman 'Coley' Laffoon (48), de ex-man van de vrijdag overleden actrice Anne Heche, zegt dat hun zoon het logischerwijs 'erg zwaar' heeft met haar dood. Volgens Coleman is de 20-jarige Homer wel sterk. "Het gaat komt goed met hem", zegt hij in een video op Instagram.

"Hij is omringd door familie en hij is sterk"

"Met Homer gaat het oké. Hij is natuurlijk aan het rouwen en het is zwaar, erg zwaar, zoals iedereen zich vast wel kan voorstellen. Maar hij is omringd door familie en hij is sterk", zegt Coleman, die van 2001 tot en met 2009 met de actrice getrouwd was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slachtoffer crash Anne Heche 'leeft mee' met nabestaanden

Hij bedankt zijn volgers voor alle lieve berichten. "Het is zwaar voor me, voor mijn familie en heel zwaar voor Homer. Maar we hebben elkaar en we krijgen veel steun. Het gaat goed met ons komen."

Over zijn ex-vrouw spreekt hij vol liefde. "Bedankt voor alle mooie momenten, het waren er zoveel. Zie je aan de andere kant. In de tussentijd zorg ik voor onze zoon. Het komt goed met hem. Ik hou van je."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Anne Heche hoopt dat zijn moeder 'eeuwige vrijheid' ontdekt

De 53-jarige actrice reed vorige week vrijdag met haar auto een huis in. Ze liep ernstige hersenschade op en lag in coma. Vrijdag werd bekendgemaakt dat ze hersendood is verklaard en wettelijk gezien dus is overleden. Anne laat naast Homer ook een 13-jarige zoon uit een andere relatie achter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!