Lars Veldwijk en dochtertje Zara-Lizzy Beeld © Instagram @larsveldwijk

Lars Veldwijk moet na drie 'ongelofelijke' weken Zara-Lizzy weer missen

14 augustus 2022 15:56

Waar eerder Monica Geuze (27) met pijn in haar hart haar 4-jarige dochtertje Zara-Lizzy uitzwaaide, is het nu haar ex Lars Veldwijk (30) die met tranen in zijn ogen zijn meisje weer ziet vertrekken naar Nederland.

"Ik hou zo veel van je mijn kleine meisje"

Monica en Lars zijn inmiddels al geruime tijd geen stelletje meer, maar wat hen uiteraard altijd met elkaar zal verbinden is hun dochtertje Zara-Lizzy. Sinds Lars in juli van 2020 een contract tekende bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC, ziet hij haar een stuk minder. De afgelopen drie weken waren vader en dochter voor het eerst in lange tijd weer samen.

Maar er is een tijd van komen én een tijd van gaan. En dat laatste valt de voetballer zwaar. Volgens de emotionele papa hebben ze achttien 'ongelofelijke dagen' gehad en 'zoveel nieuwe herinneringen' gemaakt. 'Ik hou zo veel van je mijn kleine meisje', sluit hij de post af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze emotioneel: Zara-Lizzy vertrekt voor drie weken naar Zuid-Korea

Vanwege de coronapandemie kon de 4-jarige, die nooit herkenbaar in beeld gebracht wordt, nog langer niet naar haar vader toe in Zuid-Korea. Af en toe kwam Lars wel naar Nederland, maar Monica vertelde onlangs in een van haar vlogs dat dat wel lastig was. 

"Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en Zara-Lizzy hem ook heel erg", vertelde de influencer in haar video. "Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens gaan delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier."

Dochter Monica Geuze herenigd met vader Lars Veldwijk

00:48
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars Veldwijk deelt aandoenlijke foto met Zara-Lizzy én Monica

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!