Beeld © Instagram @mackedwards95

Verbijstering om betaalde content Ryan en Mackenzie uit Teen Mom

15 augustus 2022 13:49

Sinds hun ontslag uit 'Teen Mom', moeten Ryan Edwards (34) en zijn vrouw Mackenzie op een andere manier aan hun geld komen. Dat ze nu wellicht krap bij kas zitten, blijkt wel uit een veelzeggende notificatie die een volger deelt.

"Ik denk dat Mackenzie en Ryan krap bij kas zitten"

In die notificatie krijgt de volger van Mackenzie Edwards het aanbod om tegen betaling, 4,99 dollar (gelijk aan 4,89 euro) per maand om precies te zijn, exclusieve content en toegang tot een groepschat van de Teen Mom-ster te ontvangen. En dat roept verbijsterde reacties op. 'Wie met een gezond verstand zou deze vrouw betalen om haar posts te zien?', reageert iemand op het Reddit-bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

'Ik denk dat Mackenzie en Ryan krap bij kas zitten', schrijft de volger. En dat kan goed kloppen, leggen andere Teen Mom-kijkers uit. Zo zou uit gerechtelijke documenten gebleken zijn dat Mackenzie, die met haar ex in de clinch lag over de voogdij van hun kind, ten tijde van Teen Mom 105.000 dollar (103.000 euro) per jaar verdiende. En uit gerechtelijke documenten in de zaak tegen Amber Portwood, zou gebleken zijn dat de OG-vaders die al sinds het eerste Teen Mom-seizoen te zien zijn, 600.000 dollar (588.500 euro) per maand eraan verdiende. 'Dus Ryan en Mackenzie zijn van 705.000 dollar (691.500 euro) per seizoen naar 0 gegaan. Ze is gek als ze denkt dat dit het gaat oplossen', aldus de Reddit-gebruiker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom OG-Maci confronteert haar ex Ryan

Desperate times call for desperate measures, zullen we maar zeggen. Maar Ryan was bepaald niet rouwig toen hij in maart 2021 de bons kreeg van MTV. "MTV staat voor veel dingen die mijn vrouw en ik niet ondersteunen; politiek, mensenrechten, dat soort dingen", vertelde de realityster destijds aan The Sun. "En toen wilde Maci (zijn ex en moeder van zijn zoon Bentley, red.) ons ook niet meer in de show." Ryan zei destijds dat het prima leven was zonder MTV-salaris: "Het gaat goed met ons sinds we de show verlieten, we hangen wat rond. Iedereen is gelukkig. (...) Ik koester geen wrok, bij MTV draait alles om geld verdienen en dat is prima."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!