Beeld © Instagram@fabrizio_tzinaridis Instagram @joshuafeytons

Daten na reality-tv niet makkelijk voor Fabrizio en Joshua

15 augustus 2022 16:54

In Antwerpen kregen dames afgelopen weekend tijdens een 'Love-Island'-evenement de kans om met Fabrizio Tzinaridis (29) of Joshua Feytons op date te gaan. Beide mannen deden in het verleden mee aan verschillende realityprogramma’s. Fabrizio aan 'De Bachelor' en 'Temptation Island' en Joshua aan 'Temptation Island' en 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars'. Volgens de mannen is het niet bepaald makkelijk om na reality-tv nog de ware liefde tegen het lijf te lopen.

"Mensen hebben altijd wel een idee of gevoel over je"

Fabrizio kreeg na zijn deelname aan De Bachelor de nodige kritiek over zich heen. Hij dook met drie deelnemers het bed in en kreeg daar zelfs doodsbedreigingen over. Voor Fabrizio, die geen blijvende relatie overhield aan het programma, is daten nog steeds een dingetje. "We leven in een wereld waar social media en bekendheid zo hoog worden aangeprezen, terwijl dat toch ook wel veel nadelen heeft. Zeker in je sociale leven. Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan, maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Hoewel het voor Joshua alweer een tijdje geleden is dat hij meedeed aan realityprogramma’s, merkt hij er ook nog steeds de gevolgen van. "Iedereen heeft natuurlijk een beeld van je. Waar ik nu over praat is vijf jaar geleden, maar op de één of andere manier is mijn naam toch steeds naar voren blijven komen. Mensen hebben altijd wel een idee of gevoel over je. Dan is het moeilijk om de realiteit daarin te schetsen en te denken: oké hoe is die persoon tegenover mij?"

Nog een keertje meedoen aan een realityprogramma ziet Joshua niet meer zitten: "Dat boek is voor mij nu wel echt gesloten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio blikt terug op De Bachelor: 'Eindigde niet in sprookje'

Fabrizio vertelde eerder in de RTL Boulevard Reality Podcast al over de doodsbedreigingen die hij kreeg na zijn deelname aan De Bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!