Carmelo Anthony Beeld © ANP

Basketballer Carmelo Anthony maakt vierdelige docu over leven

16 augustus 2022 04:30

Basketballer Carmelo Anthony (38) gaat een vierdelige documentaire maken over zijn carrière, meldt entertainmentwebsite 'Deadline'. De serie heet 'Seven', naar het bekende nummer dat de basketballer sinds 2011 op zijn shirt draagt.

"Ik kijk ernaar uit dat mensen eindelijk de kans krijgen om over mijn avontuur in mijn eigen woorden te horen"

Seven gaat over het leven en de carrière van de tienvoudig NBA All Star-speler, zowel op als naast het veld. Er worden zaken besproken die tot nu toe niet bekend waren. Daarnaast biedt de serie een kijkje in het leven van Carmelo en laat de docu zien wat het inhoudt om een atleet, beroemdheid en bovenal een mens te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj trakteert fans op eerste beelden docuserie

De basketballer van de Los Angeles Lakers heeft ervoor gekozen om zijn verhaal juist nu te vertellen, omdat het tijd is voor zijn eigen waarheid. "Ik kijk ernaar uit dat mensen eindelijk de kans krijgen om over mijn avontuur in mijn eigen woorden te horen", laat Carmelo in een verklaring weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Diana 'emotioneel heel intelligent' volgens makers docu

De small forward maakte in 2003 namens de Denver Nuggets zijn debuut in de NBA. Hij speelde daar tot 2011 voordat hij overstapte naar de New York Knicks, waar hij tot 2017 bleef. Na uitstapjes bij Oklahoma City Thunder, Houston Rockets en Portland Trail Blazers kwam Carmelo in 2021 bij de Lakers terecht. Hij won daarnaast met de Amerikaanse basketbalploeg goud op de Olympische Spelen van 2008, 2012 en 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaire over Zwarte Cross vanaf oktober te zien

De ene na de andere Amerikaanse ster krijgt een documentaire. Zo trakteert J-Lo haar fans onlangs ook op een kijkje in haar leven.  

Documentaire J-Lo valt Eric de Munck tegen: 'Erg geregisseerd'

04:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!