Beeld © ANP

Dít zijn de 13 kanshebbers voor de nieuwe Televizier-Ster Impact

16 augustus 2022 12:10

Het online programma 'BOOS' van Tim Hofman (34) is één van de kanshebbers voor de Televizier-Ster Impact, de prijs die dit jaar voor de eerste keer wordt uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat heeft de organisatie dinsdagochtend bekendgemaakt. 'BOOS' maakt kans vanwege de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij 'The Voice of Holland'.

Ook het gesprek met Jaimie Vaes in Khalid & Sophie is een kanshebber. Jaimie vertelde in de talkshow over haar persoonlijke ervaringen met Lil'Kleine en bracht zo het probleem van huiselijk geweld onder de aandacht. Verder dingen onder meer fragmenten uit Humberto en Dit Was het Nieuws mee en maken programma's als Jojanneke en de Jeugdzorgtapes en Samen in Actie voor Oekraïne kans. In totaal zijn er dertien genomineerden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer in de running voor Gouden Televizier-ring

De Impact-prijs is voor een tv-programma dat in het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de Nederlandse samenleving, zo stelde de organisatie bij de bekendmaking van de nieuwe prijs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Televizier-Ring gaat discussie rond Lubach en VI evalueren

De stembussen voor alle prijzen die tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 6 oktober worden uitgereikt, zijn sinds dinsdagochtend geopend. Tot 14 september kunnen mensen weer bepalen welke drie programma's uiteindelijk overblijven in de strijd om de televisieprijs. Daarnaast kan het publiek ook stemmen voor de Televizier-Sterren voor beste presentator, acteur, talent van het jaar, beste jeugdprogramma, online-videoserie, en dus de Televizier-Ster Impact.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom de Meilandjes de Televizier-Ring wél weer mogen winnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!