Samantha Steenwijk Beeld © ANP

Samantha Steenwijk en prinses Margarita rijden samen paard

16 augustus 2022 15:48

Samantha Steenwijk (36) heeft dinsdag paardgereden met Hare Koninklijke Hoogheid Margarita prinses de Bourbon de Parma (49). Dat deelt de zangeres, die een fervent paardrijdster is, via Instagram.

"Wát hebben we genoten van elkaar"

Bij een foto waarop Steenwijk en Margarita op een paard zitten, schrijft de zangeres: 'Bijzonder bezoek!' Margarita bezocht de manege waar Steenwijk vaak komt. 'Ze kwam langs om onze mooie Friezen te bekijken én mee te rijden uiteraard', aldus Steenwijk. 'Wát hebben we genoten van elkaar op deze gezellige middag.' Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede rectificatie Yvonne Coldeweijer over Samantha Steenwijk staat online

Margarita is het tweede kind uit het huwelijk van de Nederlandse prinses Irene van Lippe-Biesterfeld en Carlos Hugo van Bourbon-Parma. Margarita heeft een tweelingbroer, Jaime, die een minuut na haar werd geboren.

Samantha is heel erg afgevallen van het paardrijden. Maar volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer kwam dat door illegale dieetpillen. Van dat verhaal ging Samantha steigeren en spande een kort geding aan. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Rob Goossens: 'Yvonne genoot van aandacht tijdens kort geding'

05:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk klaagt Yvonne Coldeweijer aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!