Beeld © ANP

Ellie Lust brengt bezoekje aan kapper en hint op nieuwe look

16 augustus 2022 17:06

Zolang wij Ellie Lust (55) kennen, heeft ze hetzelfde blonde kapsel. De voormalig politievrouw is al jaren met haar korte koppie op televisie te zien, maar hint er nu op Instagram op dat ze voor een totaal andere look gaat. Een enkeling trapt erin, maar niets is wat het lijkt.

"Babyblauw of toch niet..."

Sinds ze haar baan bij de politie heeft opgezegd, is Ellie in verschillende programma’s te zien. Zo doet ze regelmatig verslag in het RTL-programma 112Vandaag, dat vanavond ook weer op televisie te zien zal zijn. Speciaal voor dit programma heeft ze zich een nieuwe look aangemeten, schrijft ze. Maar dat 'nieuwe' is hoogstwaarschijnlijk tijdelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust onthult geheim achter 17-jarig huwelijk

Op het Instagram-kiekje zien we Ellie met een felblauwe kleur verf in haar haren. Een smurfenkapsel dus? Nee hoor, Ellie haalt een geintje uit met haar volgers, want uiteindelijk wordt dat blauw weer blond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust was ooit 'dader': 'Was alleen nog niet strafbaar'

'Wat nu weer?' schrijft ze bij het kiekje. 'Gelukkig heeft hij er verstand van. In Leon van Pijkeren hebben we vertrouwen', zegt ze, verwijzend naar haar kapper, die ook op de foto staat. 'Vanavond is het resultaat te zien in 112Vandaag. Babyblauw of toch niet...' zo sluit ze haar post af.

De kans is groot dat we Ellie gewoon met haar vertrouwde coupe op televisie zien vanavond, al zal dat sommige volgers teleurstellen. 'Ben benieuwd', reageert iemand bijvoorbeeld. 'We zien het vanavond!' schrijft een ander.

Een enkeling wijst erop dat de kleur blauw goed aansluit bij de baan waar ze beroemd mee werd: 'Meer blauw op straat', zo grapt iemand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust maakt als een boef haar acteerdebuut in familiefilm

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!