Sander Schimmelpenninck Beeld © ANP

Sander Schimmelpenninck is hypochonder: 'Ben echt een jankerd'

17 augustus 2022 07:29

Sander Schimmelpenninck (38) komt altijd bijzonder zelfverzekerd over, maar dat is hij allerminst. In de podcast 'Darmstad FM' vertelt Sander over zijn grote schaamte. En wat dat dan is? "Waar ik me echt wel een beetje voor schaam is mijn kleinzerigheid", doet hij uit de doeken.

"Jeetje, wat ben je een ontzettende kneus"

Buiten zijn kleinzerigheid is Sander volgens zichzelf wel de schaamte voorbij, omdat hij zo vaak podcasts maakt en daar vrijwel alles in deelt. "Ik ben gewoon een jankerd, fysiek", zegt hij dan. "Met mijn kleine lichaampje. Dan vind ik mezelf al heel snel zielig en dat ik pijn heb. Ik ben onwijs hypochonder, ik denk de hele tijd ik allemaal vreselijke ziektes heb. Ik ben een aansteller", zucht hij.

Hij is dan bijvoorbeeld bang dat hij kanker heeft, waardoor hij ook niet naar de huisarts gaat. "Dus ik wacht dan tot het overgaat, wat het ook altijd gaat."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Renze Klamer reageert op Sander Schimmelpenninck-roddel

Binnenkort moet Sander zijn verstandskiezen laten trekken. "Dat is echt iets waar ik wel weken tegenop kijk. Daar kan ik echt niet tegen. Ik val flauw. Met wat Dextro moet ik mezelf wakker houden. Als ik daar lig vind ik mezelf heel zielig en als ik dan wegloop denk ik: jeetje, wat ben je een ontzettende kneus." Het bangst is Sander voor de prikken van de verdoving. "Dat vind ik echt het engst."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Schimmelpenninck en vriendin druk met gezinsuitbreiding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!