Martijn Beeld © RTL

Martijn uit B&B Vol Liefde reageert op negatieve review van 'zure granaatappel'

17 augustus 2022 09:10

Meedoen aan 'B&B Vol Liefde' betekent voor de deelnemers dat ze in één klap bekende Nederlander zijn. En hoewel dat heus wel eens voordelen met zich meebrengt, heeft het ook een negatieve kant. Eerder kreeg Astrid al slechte recensies over haar bed and breakfast, nu is Martijn aan de beurt. Maar die bijt van zich af na het lezen van de cynische review.

"Eindelijk heeft een of andere zure granaatappel de moed bij elkaar geraapt"

'Ik vond het al vrij lang duren, maar eindelijk heeft een of andere zure granaatappel de moed bij elkaar geraapt om een nieuw profiel aan te maken en ook mijn B&B, of eigenlijk mij, te bekritiseren', schrijft Martijn op zijn Facebook-pagina.

Martijn, die de tekst ook deelt, gunt de schrijver zijn minute of fame. 'Bij dezen, grote vriend, geef ik jouw je momentje. Want ik gok dat het je daar om te doen is. Geniet ervan. Bedankt voor de moeite en nog een fijne avond.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opnieuw tranendal in Portugal: Marian verlaat Martijn in B&B Vol Liefde

Wat er dan precies stond? Ene Tim Land schreef: 'Host verklaarde mij na 24 uur al de liefde (hij was gek op mij, ik ben een man). En hij wilde de hele tijd knuffelen, als-ie niet al aan het huilen was.'

In B&B Vol Liefde is er tot nu toe twee keer een waterval aan tranen ontsprongen in Portugal, op de plek waar Martijn en zijn ouders een bed and breakfast runnen. Eerst gebeurde dat toen Martijn de Hawaiiaanse Simone wegstuurde. En dinsdagavond ontstond er opnieuw een tranendal toen Marian besloot haar biezen te pakken. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Martijn overstuur na onverwacht vertrek Marian

03:20
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Simone wil terug naar Portugal voor moeder Martijn uit B&B Vol Liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!