Denise en Ben Beeld © RTL

Denise uit B&B Vol liefde is Ben nog niet vergeten: 'Zie je snel'

18 augustus 2022 13:11

Denise heeft maar één date met Ben nodig om erachter te komen dat ze voor hem geen romantische gevoelens ontwikkelt tijdens de opnames van 'B&B Vol liefde'. Daarop besluit ze om haar logé naar huis te sturen. Maar van radiostilte is geen sprake: de B&B-eigenaresse in Almuñécar is dolblij dat ze nog steeds vrienden zijn.

"Ik ben zo blij dat we nog steeds contact hebben"

Op social media staat Denise stil bij het vertrek van Ben, die na de opnames een goede vriend van haar is geworden. 'Benny, ik wil je heel erg bedanken voor de tijd dat je hier in Spanje was', schrijft ze aan hem. 'We hebben misschien geen romantische klik maar vriendschappelijk, 100%! Je bent eerlijk, hebt een goed hart en ik ben zo blij dat we nog steeds contact hebben. Weer een goede vriend erbij.'

Naar eigen zeggen baalt Denise ervan dat hun leuke gesprekken de uitzending niet hebben gehaald. 'Gelukkig weten wij wel beter. Je bent een topper. See you soon disaster.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise en Ben op ongemakkelijke date in B&B Vol Liefde: 'Niet zo dichtbij!'

Op beeld ziet de date tussen Denise en Ben in B&B Vol liefde er extreem ongemakkelijk uit. Tijdens hun avond uit wordt al snel duidelijk dat er geen romantische connectie is. Ben probeert nog met wat vragen het gesprek op gang te helpen, maar het enige wat vonkt is het lampje achter hun tafel. Er volgen een aantal ongemakkelijke stiltes en hun gezichten spreken boekdelen. Toch probeert Ben de schijn hoog te houden. "Ik vind het erg gezellig met je. Ik vind het fijn om je zo beter te leren kennen."

Volgens Denise wil Ben te snel. "Ik heb het gevoel dat Ben heel graag heel snel wil gaan. Snel een connectie maken. Hij ziet dat ik het leuk heb met Dave. Hij heeft het gevoel dat het sneller moet. Dan zegt hij: 'Ik vind het gezellig met je. Je bent heel lief.' Maar ik kan ook heel bot zijn. Hij kent me nog helemaal niet goed genoeg. Ik ben ook echt een draak. Ik heb het gevoel dat hij te snel en te graag wil."

Ondanks de mislukte date is het dus tóch goed afgelopen tussen de twee. Als vrienden, weliswaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denises moeder wil meedoen aan B&B Vol Liefde: 'Sta ervoor open'

De televisieopnames smaken naar meer, als het aan de moeder van Denise ligt. Met lichte jaloezie kijkt ze toe hoe haar dochter leuke mannen te logeren krijgt, vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard.

Dave was meteen al favoriet van moeder Denise uit B&B Vol Liefde

01:57

B&B Vol liefde is op werkdagen te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!