Frank blikt terug op huwelijk met Rogier: 'Zeventien intensieve jaren'

01:12

Scheiding Frank en Rogier is definitief: 'Het heeft lang geduurd'

18 augustus 2022 13:02

Frank Jansen (76) en Rogier Smit (47), bekend als interieurstylisten in het programma 'Paleis voor een Prikkie', zijn definitief gescheiden. Dat vertelt Frank donderdagmiddag aan RTL Boulevard. Er valt volgens hem een zware last van zijn schouders. De rechtszaak rond hun scheiding diende vanochtend in de rechtbank van Den Haag.

"Het ging mij er alleen om dat ik gescheiden wil zijn. Rogier probeert allerlei dingen"

"Binnen duurde het heel lang, want allerlei idiote details die er eigenlijk niet echt toe doen werden naar boven gehaald", aldus Frank. De realityster vertelt dat de rechter geluisterd heeft naar hun verhaal en dat hij niets liever wil dan officieel scheiden van zijn ex, ook al probeerde 'Rogier allerlei dingen'.

Frank vertelde maandag nog in De Telegraaf dat Rogier de papieren alleen zou willen ondertekenen als hij akkoord zou gaan met 10.000 euro alimentatie per maand. De interieurstylist is van mening dat Rogier, die flink wat jaren jonger is, in staat is om zijn eigen inkomen te genereren en wil geen cent betalen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vechtscheiding Frank en Rogier duurt voort: 'Hij wil absurd bedrag aan alimentatie'

Frank vroeg twee jaar geleden de scheiding aan na 17 'intensieve' jaren huwelijk, kort nadat de twee van SBS6 waren overgestapt naar RTL. Het duo stopte met televisie maken omdat ze hun privéproblemen niet konden uitpraten. De samenwerking met RTL is inmiddels ook ontbonden. Maar het was niet altijd kommer en kwel in hun relatie. Ze hebben genoeg leuke momenten gehad. "Ik heb plezier gemaakt met Rogier en fantastische tv kunnen maken. Nu gaat het leven door en ga je andere dingen doen."

Frank verheugt zich op het leven nu hij officieel vrijgezel is. "Het is heel anders, want ik ben ineens alleen. Maar ik mag nu weer vrij flirten met de hele wereld. Dat ga ik dan ook gauw doen. En de ellende snel vergeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bed & Breakfast trapt het seizoen af met 'nieuwe Frank & Rogier'

Eerder was Frank in RTL Boulevard online serie Aran on Tour ook al openhartig over het stuklopen van hun huwelijk:

Aran on Tour: Frank onthult wanneer huwelijk Rogier stukliep

08:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesgeluk Rogier Smit alweer voorbij: 'Hij was een golddigger'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!