Suzan en Freek in Beste Zangers Beeld © AVROTROS

Pas verloofde Suzan en Freek genieten van romantische vakantie

18 augustus 2022 17:09

Een maand geleden ging Freek Rikkerink (29) nog op zijn knieën voor zijn grote liefde Suzan Stortelder (30). Momenteel geniet het pas verloofde koppel volop van een welverdiende vakantie samen in Italië. En om alvast in de huwelijkssfeer te komen, zijn de verliefde muzikanten ook aanwezig op een Toscaanse bruiloft.

Op Instagram delen de twee tortelduifjes een aantal kiekjes van hun vakantie met hun volgers. Ook een foto voorafgaand aan de Toscaanse bruiloft komt voorbij. 'Geen zorgen, niet die van onszelf', grappen ze. Op wiens huwelijk ze wel aanwezig zijn, laten ze niet weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Suzan en Freek vertellen over nieuwe stulp én single

Suzan en Freek bezoeken ook de Toscaanse hoofdstad Siena samen. Op de plaatjes is te zien dat ze met volle teugen genieten van wat Italië te bieden heeft. Ook mag natuurlijk de pasta niet ontbreken. Freek toont een goedkeurende blik tijdens het eten van deze delicatesse. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Suzan en Freek: ‘Zouden graag in Ziggo Dome willen optreden’

De twee geliefdes zijn intussen al meer dan veertien jaar samen. Dat Freek een maand geleden in Berlijn de grote vraag stelde aan Suzan komt dus niet als een verrassing. Ondanks dat het stel hun liefdesleven en carrièrepad deelt, laten ze elkaar ook vrij om ieder hun eigen leven te leiden. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

De relatie van Suzan & Freek in vogelvlucht

01:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!