Rob Kemps Beeld © ANP

Rob Kemps giert om kritiek van 'grote voorbeeld' Johan Derksen

19 augustus 2022 08:48

Rob Kemps (36) moest heel hard lachen om de kritiek die zijn 'grote voorbeeld' Johan Derksen (73) hem gaf op zijn eventuele nieuwe talkshow. Johan zei eerder in 'Vandaag Inside' dat hij fan is van Rob, maar dat hij 'geen hoge verwachtingen' heeft van zijn talkshow die in de maak zou zijn.

"We zijn bezig bij Talpa om iets te maken, iets met mij, en inderdaad, ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken"

"Johan is gewoon Johan. Als Ellie Lust of iemand anders aan de beurt is, lig ik helemaal onder de bank. Dus als je zelf aan de beurt bent, moet ik daar ook om lachen", zegt Rob in zijn podcast Groeten uit het Zuiden!.

Johan zei onder meer dat er 'roofbouw' op Rob wordt gepleegd. "Ik wil hem best wel helpen, maar ik heb het format gezien. Dat wordt een hele grote tv-flop", zei hij ook. "Roofbouw vind ik meevallen", reageert Rob vrijdagochtend. "Daarnaast is Johan ook nog eens mijn grote voorbeeld, want hij is 73, hij heeft een dagelijkse talkshow en 's avonds rijdt hij naar Radio Veronica om daar een talkshow te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SBS6 inderdaad bezig met nieuwe show Rob Kemps, inhoud later bekend

Eerder bevestigde Talpa al dat er inderdaad een nieuw programma met Rob in de maak is. De televisiemaker en Snollebollekes-zanger kan daar echter nog niet meer over kwijt. "We zijn bezig bij Talpa om iets te maken, iets met mij, en inderdaad, ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken", zegt de Brabander. "Je kan van hem vinden wat je wilt, maar als er nu anno 2022 nog een televisiepersoonlijkheid is - of je het nou met hem eens bent of niet - dan is dat Johan Derksen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen verklapt nieuwe talkshow Rob Kemps: 'Flop'

De komende tijd focust Rob op Ik Hou Van Holland, dat hij gaat presenteren. Hij neemt de presentatie één seizoen over van Linda de Mol. Daarna kijkt hij verder naar de plannen voor zijn eigen programma. "Het is allemaal in ontwikkeling. Als een format nog in ontwikkeling is, dan is het moeilijk. Als ik er nu iets over zeg en later is dat niet zo, dan ben ik een eikel."

Rob Kemps schakelt moeiteloos tussen presentator-rol en Snollebolleke

02:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!