Marco Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato duikt op in uitzending voetbalwedstrijd

19 augustus 2022 11:15

De tijden dat Marco Borsato (55) in een uitverkocht Kuip stond te zingen, zijn voorbij. Nu bezoekt de zanger de voetbalstadions als toeschouwer. Zo dook hij gisteravond op bij een thuiswedstrijd van zijn favoriete club AZ.

Marco was samen met zijn zoon Luca Borsato naar een voetbalwedstrijd van AZ gaan kijken. De zanger, die tegenwoordig weer in Alkmaar woont, was plotseling live op televisie te zien. Zijn favoriete club nam het op tegen de Portugese Gil Vicente en deze wedstrijd werd uitgezonden op RTL 7. Toen de zanger werd gespot, was ook de voetbalcommentator even afgeleid. “We zien hem niet meer zo heel vaak, er is nogal wat gebeurd: Marco Borsato. Een AZ-fan. Dat is bekend. Vandaag dus een van de toeschouwers.” De mannen hebben hoogstwaarschijnlijk wel genoten van de wedstrijd, want AZ heeft gewonnen met 4-0.

 

Marco Borsato en zoon Luca Borsato tijdens thuiswedstrijd AZ
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leo Driessen vindt dat Marco Borsato te hard is aangepakt

Ondanks zijn incognito-look was de zanger wel te herkennen. Meerdere toeschouwers schrijven zelfs tweets over zijn bezoekje: 'Marco Borsato zit undercover met een petje op in de business lounge van Az Alkmaar.' Ook de kijkers thuis zijn verbaasd om Marco te zien. De zanger loopt sinds de Voice-affaire niet vaak in het openbaar rond. Toch gaat hij er de afgelopen weken weer wat vaker op uit. Sommige AZ-fans kunnen zijn aanwezigheid echter niet waarderen. 'Sinds wanneer laat AZ mensen zoals Marco Borsato toe?' vraagt iemand zich af. 

Tegelijkertijd zijn er ook mensen die het voor Marco opnemen. 'Gaan mensen op social media nou serieus los omdat Marco Borsato een voetbalwedstrijd bijwoonde met z’n zoon? Doe even normaal zeg!' Iemand anders schrijft dat de zanger nog altijd zijn rechten heeft om 'gewoon met zijn zoon naar het stadion van AZ te gaan'. 'Kom op zeg, hij staat niet voor een trial by media. Zelfs de 'gewone' rechter heeft hem nog niet schuldig bevonden en veroordeeld', voegt hij hieraan toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon reageert op aantijgingen Marco Borsato: 'Ik wist het al'

Dat het onderzoek naar de rol van Marco in de Voice-affaire lang ging duren had Clarice Stenger al voorspeld. 

'Kan nog maanden duren voordat eventuele rechtszaak Marco Borsato van start gaat'

06:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!