Beeld © Netflix

Opnames vierde seizoen Sex Education begonnen met nieuw gezicht

19 augustus 2022 18:16

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Sex Education': Netflix heeft namelijk vrijdag aangekondigd dat de opnames van het vierde seizoen zijn begonnen. In een video die de streamingdienst heeft gedeeld is ook te zien dat een bekende acteur zich bij de cast heeft gevoegd.

"We hebben het vierde honk bereikt"

In de video zien we een ook een aantal vertrouwde castleden terug. 'We hebben het vierde honk bereikt', zo schrijft Netflix bij het filmpje. Asa Butterfield speelt wederom Otis, Gillian Anderson is te zien als zijn moeder Jean en ook Emma Mackey keert terug als Maeve. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ncuti Gatwa, die de rol van Eric speelt in de populaire serie, terugkeert voor het vierde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie Sex Education inspireert ouders: steeds meer meisjes heten Maeve

Dan Levy, die eerder te zien was in Schitt's Creek is toegevoegd aan de cast. Hij kruipt in de huid van Thomas Molloy, een beroemde schrijver die Maeve helpt met haar carrière. Ook Thaddea Graham, Felix Mufti en Anthony Lexa zijn voor het eerst te zien in het vierde seizoen. De serie gaat over het leven van de puberjongen Otis en zijn moeder die sekstherapeute is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ncuti Gatwa blijft ondanks Doctor Who-hoofdrol in Sex Education

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!