ryan gosling Beeld © ANP

'Ryan Gosling in de running voor nieuwe Ocean's-film'

20 augustus 2022 12:24

Ryan Gosling (41) is in gesprek voor een rol in de nieuwe 'Ocean's'-film. Het Amerikaanse vakblad 'Variety' schrijft zaterdag dat de acteur met producent Warner Bros. praat over een rol in de film die zich zou moeten gaan afspelen in het Europa van 1960.

Eerder werd al bekend dat Margot Robbie heeft getekend voor de hoofdrol. Ze gaat de film ook mede-produceren. De nieuwe film zal worden geregisseerd door Jay Roach, die dat eerder deed voor films als Bombshell (2019) en Meet the Parents (2004). Het script komt van de hand van Carrie Solomon, die eerder vooral als productie-assistent werkte in Hollywood.

Het originele Ocean's Eleven stamt uit 1960, met acteurs als Frank Sinatra en Dean Martin. De film werd gereboot in 2001 met onder anderen Brad Pitt en George Clooney. Later volgden de films Ocean's Twelve, Ocean's Thirteen en de vrouwenvariant Ocean's Eight, met onder anderen Sandra Bullock en Rihanna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Mendes smeekte Ryan Gosling Barbie-onderbroek mee te nemen naar huis

Als de nieuwe film groen licht krijgt, zullen de opnames in het voorjaar van 2023 plaatsvinden. Rond die tijd zullen Margot en Ryan ook al samen op het witte doek te zien zijn als Ken en Barbie in de nieuwe film Barbie, waarvan de release voor juli 2023 staat gepland.

Ryan Gosling eindelijk weer terug op het witte doek: 'Heel kieskeurig'

04:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!