Rob trekt reactie André in twijfel: 'Iedereen is gemobiliseerd'

05:45

Marc-Marie geeft Rachel Hazes trap na: 'Geestelijk niet in orde'

20 augustus 2022 15:25

Marc-Marie Huijbregts (57) wil 'kudos' geven aan Roxeanne Hazes (29) na haar optreden in de eerste aflevering van 'Beste Zangers'. Daarin vertelde de zangeres meer over haar jeugdtrauma's en hoe haar heimwee is ontstaan. Ondanks dat Marc-Marie de aflevering naar eigen zeggen niet heeft gezien, wil hij in de podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' Rox een hart onder de riem steken.

"Ik vind het zielig. Ik ben team Roxeanne"

Er is namelijk ophef ontstaan na de bewuste aflevering. Roxeanne vertelde dat ze een 'enorme knauw' heeft gehad na het overlijden van haar vader. "De grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, mijn moeder besloot om een boek te schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad", vertelt ze. "Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: 'Kom alsjeblieft terug.'"

Rachel Hazes nam 'vol verbazing' kennis van de uitspraken van haar dochter. De weduwe van volkszanger André Hazes zegt dat ze er altijd vanuit was gegaan dat 'binnen ons gezin alles bespreekbaar was'. 'Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg vind ik onbegrijpelijk. Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit, getuige ook de vele lieve reacties die ik van iedereen heb gekregen.'

Marc-Marie vindt daar wat van.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes reageert op uitlatingen Roxeanne in Beste Zangers

Over de zangeres zegt hij: "Ik vind haar ten eerste super beleefd, lief en aardig. Ze laat normaal heel dat Hazes-drama aan zich voorbij gaan, maar Roxeanne heeft in Beste Zangers wat verteld over haar verleden, wat ze nooit doet." Hetgeen dat ze over Rachel zegt, vindt Marc-Marie 'lief en aardig'. "Toen is Rachel, die geestelijk ook niet helemaal in orde is, ontzettend tekeer gegaan. Ik wil Roxeanne een hart onder de riem steken, dat ze zich nergens iets van aan moet trekken."

Rachel ontkent de uitspraken van haar dochter. Veel woorden wil ze er niet aan vuil maken, maar Rachel laat weten dat de gebeurtenissen volgens haar niet hebben plaatsgevonden. 'Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.' Marc-Marie trekt het statement openlijk in twijfel. "Rachel heeft zelfs gezegd dat ze na het sterven van André veel is gaan drinken. Ze leefde op yoghurt en bessenjenever."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes kiest partij voor Rachel: 'Laat je niet gek maken'

Marc-Marie denkt dat Roxeanne refereert naar de gezondheidsproblemen van haar moeder na het overlijden van André zonder het letterlijk zo te benoemen in het programma. "Ik vind het zielig. Ik ben team Roxeanne. Ze is een superleuke vrouw", sluit hij af.

Rachel en Roxeanne hebben al langere tijd een slechte relatie met elkaar. Zo probeert Rachel haar dochter te laten getuigen in een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen twee voormalige zakenpartners. Hoewel de rechter heeft besloten dat Roxeanne moet getuigen, heeft zij meermaals gezegd niet van plan te zijn om te komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!