Collega's komen op voor Mart Hoogkamer na wéér een bierdouche

21 augustus 2022 08:14

Collega-muzikanten scharen zich achter Mart Hoogkamer (24) nadat de zanger zaterdagavond opnieuw een bierdouche kreeg tijdens zijn optreden. Tijdens een show op het Drentse Boerenrockfestival in Drouwenermond werden er vanuit de zaal biertjes het podium op gegooid, waarna Mart besloot te vertrekken.

"Het is zo in en in triest, het disrespect"

Op Instagram deelt de zanger beelden van het optreden. Hierop is ook te zien dat hij van het podium loopt nadat hij het publiek meermaals heeft gevraagd te stoppen met het gooien van bier. 'Is dit normaal?', schrijft hij erbij. 'Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor… we hebben het WEER geprobeerd.' Ook bedankt hij de organisatie voor 'jullie steun en begrip'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Situatie tussen Mart Hoogkamer en vader weer 'stabiel'

Meerdere collega's steunen de Ik ga zwemmen-zanger op sociale media. 'Het is zo in en in triest. Het disrespect', schrijft Tim Douwsma. Danny Froger noemt het 'ongelooflijk' en ook zanger Jeffrey Heesen vindt het gedrag van sommige mensen in het publiek 'misselijkmakend'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer neemt het op voor vriendin: 'Mijn bekendheid doet haar niks'

Wolter Kroes vindt het goed dat Mart niet verder is gegaan met optreden. 'Dit kan echt niet', vindt hij. 'Ahhh schat wat vervelend!', laat zangeres Shirma Rouse nog weten. 'Ook voor alle lieve fans die juist zin hadden om met je te feesten. Dit is echt zuur!'

Wist je dat er een heuse bierclausule bestaat? Mart Hoogkamer heeft 'm in z'n contract staan, weet Rob Goossens:

Mart Hoogkamer heeft bierclausule: 'Organisatie krijgt geld niet terug'

05:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!