René Froger Beeld © ANP

René Froger herdenkt overleden Dominic Grant: 'Hart doet pijn'

21 augustus 2022 08:52

René Froger (61) staat zondag met een bericht op Instagram stil bij het overlijden van zijn vriend Dominic Grant. De Britse countryzanger overleed eind 2020 en was de beste vriend van de Nederlandse zanger, die Grant op wat zijn verjaardag zou zijn geweest een beetje extra mist, schrijft Froger.

"Ik mis mijn soulmate heel erg"

'Lieve Dominic, ik mis je elke dag. Nog meer op je verjaardag vandaag', schrijft René bij een foto van Grant. De zanger laat weten vooral hun lange gesprekken, Grants muzikale talent en gevoel voor humor te missen. 'Hoe vaak lagen we op de grond te lachen. Ik mis mijn soulmate heel erg. Mijn hart doet pijn, maar glimlacht ook als ik aan je denk. Ik zal voor altijd van je houden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René Froger na crematie Dominic Grant: 'Mis hem als geen ander'

Grant overleed een kleine twee jaar geleden op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van een verwijding van een slagader in zijn buik, maakte zijn vrouw Julie Forsyth destijds bekend. Het echtpaar vormde samen het wereldberoemde duo Grant & Forsyth. Daarvoor maakten ze deel uit van de Britse popgroep Guys 'n' Dolls. Het stel woonde jarenlang in Nederland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!