Jennifer Ex on the Beach Beeld © Ex on the Beach/MTV

Jennifer werd na deelname aan EOTB ontslagen: 'Plottwist'

22 augustus 2022 16:01

Het zit Jennifer, één van de originals uit het laatste seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch', niet mee. In de realityserie lukte het haar maar niet om iemand te regelen en eenmaal thuis stond haar nog een onaangename verrassing te wachten. De realityster laat namelijk in een TikTok-video weten dat ze is ontslagen.

"Elke week heeft dus zijn plottwist"

Jennifer was één van de acht originals in het laatste seizoen van Ex on the Beach. Net zoals in voorgaande seizoenen vonden er aardig wat avontuurtjes plaats in de slaapkamers, maar Jennifer had tot haar grote frustratie maar weinig succes op dit gebied. Wél had ze het erg naar haar zin met Stevie. De twee hielden er namelijk van om aan het einde van de dag alle roddels nog eens door te bespreken, wat voor grote hilariteit zorgde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lynn uit EOTB zet het een en ander recht: 'Niet zo gemeen als dat ik lijk'

Aan het einde van het seizoen konden we zien hoe Jennifer toch een beetje gedesillusioneerd naar huis vertrok en blijkbaar hield het avontuur daar niet op. De realityster moest de volgende dag namelijk direct weer aan de bak, maar kreeg op haar werk te horen dat ze was ontslagen. Wat de reden is van haar ontslag laat ze verder niet weten, maar het lijkt erop dat ze er wel om kan lachen. 'Elke week heeft dus zijn plottwist', zo vertelt ze met een lachende smiley.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-stelletje Taier en Lakeisha zinspeelt op huwelijksplannen

Waar moet je eigenlijk aan voldoen om als ex te mogen meedoen aan Ex on the Beach? Je hoort het in onze RTL Boulevard Reality Podcast: